Mini rodons de pollastre farcits de bacó-dàtil o de pernil-formatge amb foie i ceps

Mini rodons de pollastre farcits de bacó-dàtil o de pernil-formatge amb foie i ceps

Boníssima recepta de rodons de pollastre amb bacó i dàtils o pernil i formatge.

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
585 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Oli d'oliva verge extra i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els rodons de pollastre dins de la nevera, en el seu propi envàs.

 

En una paella amb una mica d’oli, i a foc molt fort, afegeix-hi els ceps directament congelats. Deixa el foc fort fins que estiguin descongelats i, posteriorment, cuina’ls uns minuts a foc baix i salpebra’ls.

 

Treu la reixeta que porten els rodons i talla’ls a rodanxes. Escalfa el pollastre en el microones o en el forn amb el seu propi suc. En el forn, sobre una safata amb paper de forn a 150ºC durant 5 minuts i cobert amb paper d’alumini.

 

Marca el foie d’ànec mig congelat sobre una paella antiadherent fins que quedi daurat per les dues cares.

 

A l’hora de servir-ho, salpebra el pollastre, afegeix-hi la salsa amb el seu propi suc, i acompanya-ho d’un medalló de foie i uns ceps.

 

Cuina Mini rodons de pollastre farcits de bacó-dàtil o de pernil-formatge amb foie i ceps amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits