Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Orada a la sal amb verdures i salsa de iogurt
Descongela les orades en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Prepara una safata de forn amb paper de forn i col·loca una base de sal grossa humitejada, les orades i cobreix-les completament amb sal grossa humida.
En un altre recipient per a forn, prepara les pastanagues directament congelades i salpebrades amb una mica d’oli i un raig de vi blanc.
Prepara la salsa de iogurt barrejant 3 cullerades de iogurt amb 3 de maionesa, les tàperes picades, una dosi de julivert i unes gotes de llimona.
Forneja les orades i les pastanagues a 200ºC durant 18-20 minuts.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i cuina a la planxa els espàrrecs de marge directament congelats; dóna’ls-hi punt de sal. També es poden cuinar en el forn durant 7-9 minuts.
Retira la sal i neteja els lloms de les orades.
Serveix junt amb les pastanagues, els espàrrecs i acompanya-ho amb la salsa de iogurt.
Que fàcil que és menjar bé