Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Còctel d’alvocat amb llagostins i llagosta
Cou els llagostins, directament congelats, en aigua bullent amb abundant sal; deixa’ls bullir durant 1,5 minuts. Posteriorment, refreda’ls i pela’ls.
Cou la cua de llagosta en aigua bullent amb abundant sal; deixa-la bullir durant 17 minuts. Posteriorment, refreda-la.
Descongela el mango i l’alvocat en un plat dins o fora de la nevera, depenent de la pressa que tinguis, i talla’ls a dauets.
Prepara la salsa còctel afegint a la maionesa el brandi, suc de taronja, gotes de perrins, tabasco, gotes de llimona, sal i pebre i, al final, el quetxup per donar color i espessir la salsa.
Talla la cua de llagosta en medallons, picant alguns d’ells, i els llagostins pelats, trossejant 12 unitats.
Pica finament l’enciam a la juliana.
Barreja l’enciam amb la salsa còctel, l’alvocat, el mango, els llagostins i la llagosta.
Munta un plat o copa amb la barreja en el fons, cobrint-la amb una mica més de salsa i decorant amb 2 llagostins pelats, uns medallons de llagosta, uns dauets d’alvocat i de mango.
Que fàcil que és menjar bé