Cruixent de verdures i musclos

Cruixent de verdures i musclos

Empanada de pasta de full amb samfaina i musclos, espectacular!

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
510 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Preparació Mostrar Mostrar

Unes hores abans, deixa descongelar els musclos en la nevera, sobre un recipient amb reixeta.

 

Deixa descongelar la massa de pasta de full a temperatura ambient uns 30 minuts abans de fer-la servir. Estira-la una mica més i talla-la en 8 quadrats o rectangles iguals.

 

Salta la samfaina directament congelada. Una vegada cuinada, afegeix-hi els musclos i el tomàquet, una mica d’orenga i, finalment, salpebra.

 

Reparteix la barreja de verdura i els musclos sobre les porcions de pasta de full. Tapa cada porció amb una altra làmina, tanca les puntes, pinta amb ou i arrebossa-les amb sèsam i una mica de formatge. Cou-les a 190ºC durant uns 15 minuts.

 

També pots preparar el farcit amb les verdures que més t’agradin o canviar els musclos per salmó o tonyina.

 

Cuina Cruixent de verdures i musclos amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits