Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cruixent de verdures i musclos
Unes hores abans, deixa descongelar els musclos en la nevera, sobre un recipient amb reixeta.
Deixa descongelar la massa de pasta de full a temperatura ambient uns 30 minuts abans de fer-la servir. Estira-la una mica més i talla-la en 8 quadrats o rectangles iguals.
Salta la samfaina directament congelada. Una vegada cuinada, afegeix-hi els musclos i el tomàquet, una mica d’orenga i, finalment, salpebra.
Reparteix la barreja de verdura i els musclos sobre les porcions de pasta de full. Tapa cada porció amb una altra làmina, tanca les puntes, pinta amb ou i arrebossa-les amb sèsam i una mica de formatge. Cou-les a 190ºC durant uns 15 minuts.
També pots preparar el farcit amb les verdures que més t’agradin o canviar els musclos per salmó o tonyina.
Que fàcil que és menjar bé