Salmó salvatge amb saltat mediterrani

Salmó salvatge amb saltat mediterrani

Dificultat Baixa
10 minutos min
Segon plat
595 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de salmó en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli a foc fort i afegeix el saltat i les dosis d’all, directament congelades. Quan estigui descongelat, abaixa el foc i cuina-ho durant 6-7 minuts. Finalitza amb una mica de sal.

 

Condimenta amb sal cada llom de salmó i cuina’ls en el microones, en un plat amb tapa o en un plat fondo tapat amb paper film a ¾ de potència durant 3-4 minuts.

 

Barreja en un bol dues cullerades de salsa de soja i dues d’oli, la ratlladura de llima i una culleradeta del seu suc. Serveix el salmó junt amb el saltat de verdures.

 

Finalitza amb l’oli de soja i mòlt una mica de pebre.

Cuina Salmó salvatge amb saltat mediterrani amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits