Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Salmó salvatge amb saltat mediterrani
Descongela els lloms de salmó en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Escalfa una paella amb una mica d’oli a foc fort i afegeix el saltat i les dosis d’all, directament congelades. Quan estigui descongelat, abaixa el foc i cuina-ho durant 6-7 minuts. Finalitza amb una mica de sal.
Condimenta amb sal cada llom de salmó i cuina’ls en el microones, en un plat amb tapa o en un plat fondo tapat amb paper film a ¾ de potència durant 3-4 minuts.
Barreja en un bol dues cullerades de salsa de soja i dues d’oli, la ratlladura de llima i una culleradeta del seu suc. Serveix el salmó junt amb el saltat de verdures.
Finalitza amb l’oli de soja i mòlt una mica de pebre.
Que fàcil que és menjar bé