Puré de verdures amb bacallà i llagostins amb allada

Puré de verdures amb bacallà i llagostins amb allada

Recepta de crema de verdures amb bacallà esqueixat.

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
165 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Barreja pebres
  • •   500 ml d'aigua
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cues de llagostí i el bacallà esqueixat en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una cassola amb una mica d’oli i, a foc fort, afegeix-hi la ceba directament congelada i ofega-la. Quan estigui tendra, incorpora-hi les verdures directament congelades i cobreix amb aigua. Cou la verdura a la cassola tapada fins que estigui tova. Després tritura amb la batedora i salpebra el puré.

 

Escalfa una paella amb oli i un bitxo, posa-hi els llagostins, les dosis d’all i, quan els llagostins hagin canviat de color, aboca-hi el bacallà esqueixat, a foc lent, i la dosi de julivert.

 

Serveix el puré en un plat fondo i adorna’l amb el bacallà i els llagostins.

 

Cuina Puré de verdures amb bacallà i llagostins amb allada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits