Vol au vent de favetes amb bacó i formatge

Vol au vent de favetes amb bacó i formatge

Recepta de vol au vent farcits. Un aperitiu saborós!

Dificultat Baixa
7 min
Entrant
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

Cuina el saltat de favetes amb bacó durant 5 o 6 minuts. Seguidament, farceix el vol au vent amb el saltat i decora’l amb làmines de formatge Grana Padano i un polsim d’orenga.

Cuina Vol au vent de favetes amb bacó i formatge amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits