Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Turbot al forn
Deixa descongelar els turbots en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Si ho desitges, es poden fregir una mica les patates i saltar la ceba juliana i afegir-ho al forn, o bé deixar que les patates es coguin directament en una safata de forn amb sal granada fins que estiguin gairebé al punt i, seguida-ment, afegir-hi la ceba.
Quan ja estiguin al punt, sobre les patates i la ceba posarem els turbots, hi afegim un got de vi, el suc de mitja llimona, oli d’oliva i 2 grans d’all. Ho salpebrem i ho coem al forn, a 180ºC, fins que estiguin al punt (de 12 a 18 minuts, depenent del pes del turbot).
Nota: No perllongar massa la cocció ja que perd gust i melositat. També pots cuinar el turbot amb verdures, com tomàquet a quarts, tires de pebrot verd i vermell o amb bolets.
Que fàcil que és menjar bé