Turbot al forn

Turbot al forn

Recepta de turbot al forn amb patates, boníssim!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els turbots en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Si ho desitges, es poden fregir una mica les patates i saltar la ceba juliana i afegir-ho al forn, o bé deixar que les patates es coguin directament en una safata de forn amb sal granada fins que estiguin gairebé al punt i, seguida-ment, afegir-hi la ceba.

 

Quan ja estiguin al punt, sobre les patates i la ceba posarem els turbots, hi afegim un got de vi, el suc de mitja llimona, oli d’oliva i 2 grans d’all. Ho salpebrem i ho coem al forn, a 180ºC, fins que estiguin al punt (de 12 a 18 minuts, depenent del pes del turbot).

 

Nota: No perllongar massa la cocció ja que perd gust i melositat. També pots cuinar el turbot amb verdures, com tomàquet a quarts, tires de pebrot verd i vermell o amb bolets.

 

Cuina Turbot al forn amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits