Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Coca de pasta de full amb verdures
Deixa descongelar les làmines de pasta de full a sobre del taulell de la cuina durant 5-10 minuts. A continuació, empolvora amb una mica de farina el taulell i estira la pasta de full amb un corró o amb una ampolla.
Quadra la làmina de pasta de full i talla-la en quatre porcions.
Punxa les pastes de full i posa-hi alguna cosa de pes a sobre com, per exemple, cigrons. Prepara una safata de forn amb paper per a forn la Sirena, col·loca-hi a sobre les pastes de full i forneja-les a 200ºC durant 10 minuts.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i, a foc fort, afegeix la ceba directament congelada, ofega-la fins que es descongeli i agrega les carxofes. Quan s’hagin descongelat, retira del foc.
Pinta la pasta de full amb el tomàquet i col·loca per sobre la ceba, les carxofes, el pebrot tricolor directament congelat i uns espàrrecs de marge trossejats directament congelats. Pinta les vores de la massa amb ou batut.
Afegeix unes gotes d’oli i forneja a 200ºC durant 20 minuts. Incorpora els pinyons tres minuts abans de treure-les del forn.
Acaba les coques amb una mica de sal Maldon i molent una mica de pebre.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo