Amanida de pota amb ceba caramel·litzada

Amanida de pota amb ceba caramel·litzada

Vídeo recepta d’amanida de pota amb vinagreta.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
150 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 bossa d’enciams variats
  • •   Un raig de vi blanc
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   2 cullerades de sucre morè
  • •   Vinagre balsàmic
  • •   Barreja 4 pebres la Sirena
  • •   Sal Maldon
  • •   Pebre vermell dolç la Sirena
  • •   Sal fina
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les rodanxes de poton en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Quan agafi un color daurat, afegeix-hi un raig de vi blanc i dues cullerades de sucre morè i cuina-ho lentament fins que s’hagi dissolt el sucre.

 

Escalfa una paella amb un raig d’oli i salta-hi les rodanxes de pota. Quan hagin agafat color, retira-les i afegeix a la paella una mica més d’oli i les dosis d’all i julivert congelades. Una vegada s’hagin descongelat, retira-ho i reserva-ho

 

Prepara la vinagreta amb el vinagre balsàmic, una mica de sal i pebre, l’oli d’all i julivert i la mateixa quantitat d’oli d’oliva verge extra. Col·loca en un plat la barreja d’enciams, la ceba caramel·litzada i les rodanxes de pota. Amaneix l’amanida amb la vinagreta i el poton amb una mica de sal Maldon i pebre vermell.

 

Nota: Proporció per a la vinagreta: 1 part de vinagre i 5 parts d’oli.

 

Cuina Amanida de pota amb ceba caramel·litzada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits