Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de pota amb ceba caramel·litzada
Descongela les rodanxes de poton en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Quan agafi un color daurat, afegeix-hi un raig de vi blanc i dues cullerades de sucre morè i cuina-ho lentament fins que s’hagi dissolt el sucre.
Escalfa una paella amb un raig d’oli i salta-hi les rodanxes de pota. Quan hagin agafat color, retira-les i afegeix a la paella una mica més d’oli i les dosis d’all i julivert congelades. Una vegada s’hagin descongelat, retira-ho i reserva-ho
Prepara la vinagreta amb el vinagre balsàmic, una mica de sal i pebre, l’oli d’all i julivert i la mateixa quantitat d’oli d’oliva verge extra. Col·loca en un plat la barreja d’enciams, la ceba caramel·litzada i les rodanxes de pota. Amaneix l’amanida amb la vinagreta i el poton amb una mica de sal Maldon i pebre vermell.
Nota: Proporció per a la vinagreta: 1 part de vinagre i 5 parts d’oli.
Que fàcil que és menjar bé