Paella de rap, alls tendres i carxofes

Paella de rap, alls tendres i carxofes

Paella de rap, alls tendres i carxofes

Paella de peix i verdura. Tasta aquest arròs amb rap i carxofes!

Dificultat Mitja
50 min
Segon plat
435 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el rap en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Per preparar el fumet de rap: retira les espines del rap, salta-les amb una mica d’oli, afegeix-hi l’aigua i el llorer i deixa-ho bullir durant 30 minuts. Cola-ho i reserva-ho.

 

En una paella amb oli, salta el rap trossejat, dóna-li punt de sal i reserva’l.

 

Afegeix-hi el pebrot tricolor i les dosis d’all. Quan estigui tendre el pebrot, afegeix-hi les carxofes i els alls tendres, tot directament congelat.

 

Ofega les verdures una mica i afegeix-hi el tomàquet. Afegeix-hi l’arròs i ofega’l, deixant que tot l’arròs brilli.

 

Afegeix-hi el brou calent (2 i 1/3 el volum de l’arròs rodó; en arròs bomba, fins a 3 vegades i mitja).

 

Afegeix-hi el safrà torrat i diluït i dóna punt de sal. Quan porti 5 minuts bullint, introdueix-ho en el forn a 200ºC durant 13 minuts.

 

Afegeix-hi el rap 3 minuts abans de treure l’arròs del forn.

 

Ho pots acompanyar amb salsa allioli la Sirena.

 

Cuina Paella de rap, alls tendres i carxofes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits