Broquetes de salmó amb mel sobre cous cous i espinacs

Fondo La Sirena

Broquetes de salmó amb mel sobre cous cous i espinacs

Broquetes de salmó amb un contrast de sabors dolços i salats.

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
640 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   4 cullerades de mel
  • •   3 cullerades de suc de llimona espremut
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els daus de salmó en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Quan estiguin mig descongelats, Posteriorment, punxa’ls en broquetes i deixa'ls que acabin de descongelar-se.

 

Escalfa una paella amb oli i salta-hi el cous cous. A mitja cocció afegeix-hi 2 o 3 cullerades d’aigua i salpebra-ho.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli, salta-hi els espinacs directament congelats i salpebra’ls.

 

Cuina a la planxa les broquetes de salmó fins que agafin color per cada costat i dóna’ls-hi punt de sal.

 

Afegeix-hi el suc a la mateixa paella, 4 cullerades de mel i 5 cullerades d’oli i barreja-ho fins fer una salsa.

 

Munta el plat col·locant els espinacs a la base, a sobre el cous cous i, per últim, les broquetes de salmó, tot ben amanit amb la salsa de mel.

 

Cuina Broquetes de salmó amb mel sobre cous cous i espinacs amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat