Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Broquetes de salmó amb mel sobre cous cous i espinacs
Descongela els daus de salmó en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Quan estiguin mig descongelats, Posteriorment, punxa’ls en broquetes i deixa'ls que acabin de descongelar-se.
Escalfa una paella amb oli i salta-hi el cous cous. A mitja cocció afegeix-hi 2 o 3 cullerades d’aigua i salpebra-ho.
Escalfa una paella amb una mica d’oli, salta-hi els espinacs directament congelats i salpebra’ls.
Cuina a la planxa les broquetes de salmó fins que agafin color per cada costat i dóna’ls-hi punt de sal.
Afegeix-hi el suc a la mateixa paella, 4 cullerades de mel i 5 cullerades d’oli i barreja-ho fins fer una salsa.
Munta el plat col·locant els espinacs a la base, a sobre el cous cous i, per últim, les broquetes de salmó, tot ben amanit amb la salsa de mel.
Que fàcil que és menjar bé