Tulipa de pinya i mango amb sorbet de llimona

Tulipa de pinya i mango amb sorbet de llimona

Postres de pinya i préssec amb sorbet. Recepta fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
6 min
Postres
158 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Per a l'almívar
  • •   100 ml d'aigua mineral
  • •   60 g de sucre
  • •   2 branquetes de menta fresca
  • •   2 cullerades de suc de llimona
Preparació Mostrar Mostrar

Descongelar la fruita en un recipient amb reixeta en el frigorífic, perquè els sucs de la descongelació quedin a part, aproximadament durant unes 4-5 hores.

 

Rentar la menta i tallar-la en tires fines. Escalfar l'aigua amb el sucre 2 minuts. Retirar del foc, agregar la menta i deixar refredar. Afegir el suc de llimona.

 

Trossejar la fruita, introduir-la en un bol i agregar l'almívar preparat; deixar macerar una hora.

 

A l'hora de servir, distribuir la fruita dins de les tulipes i col·locar damunt 1 boleta de sorbet de llimona. Servir de seguida.

 

Cuina Tulipa de pinya i mango amb sorbet de llimona amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat