Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Salmó amb escamarlans sobre timbal de patata i bolets
Deixa descongelar el salmó en una safata de reixeta a la nevera perquè els sucs de la descongelació quedin apart. Submergeix els escamarlans congelats en aigua freda amb sal durant uns minuts abans d'utilitzar-los.
Escalfa 4 cullerades d'oli i agrega els bolets directament congelats i el pernil picat. Cuina’ls uns 4-5 minuts i afegeix la patata directament congelada. Cuina a foc mitjà remenant de tant en tant i trencant la patata uns 8 minuts més.
Mentre, col·loca els lloms de salmó i els escamarlans sobre una placa de forn untada amb oli i salpebra’ls. Cou al forn, preescalfat a 200ºC, durant 10 minuts.
Pela i pica les escalunyes. Escalfa 8 cullerades d'oli i agrega l’escalunya i l'all directament congelat. Retira del foc, afegeix sal i pebre i algunes fulletes de farigola i reserva.
Per muntar els plats: reparteix la patata en els plats de servir formant un disc uniforme en el centre. Col·loca damunt el salmó i els escamarlans i ruixa amb l'oli preparat.
Que fàcil que és menjar bé