Salmó amb escamarlans sobre timbal de patata i bolets

Salmó amb escamarlans sobre timbal de patata i bolets

Suculenta recepta de salmó al forn, en només 30 minuts!

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
315 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   50 g de pernil ibèric picat
  • •   1 escalunya
  • •   1 branqueta de farigola (opcional)
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el salmó en una safata de reixeta a la nevera perquè els sucs de la descongelació quedin apart. Submergeix els escamarlans congelats en aigua freda amb sal durant uns minuts abans d'utilitzar-los.

 

Escalfa 4 cullerades d'oli i agrega els bolets directament congelats i el pernil picat. Cuina’ls uns 4-5 minuts i afegeix la patata directament congelada. Cuina a foc mitjà remenant de tant en tant i trencant la patata uns 8 minuts més.

 

Mentre, col·loca els lloms de salmó i els escamarlans sobre una placa de forn untada amb oli i salpebra’ls. Cou al forn, preescalfat a 200ºC, durant 10 minuts.

 

Pela i pica les escalunyes. Escalfa 8 cullerades d'oli i agrega l’escalunya i l'all directament congelat. Retira del foc, afegeix sal i pebre i algunes fulletes de farigola i reserva.

 

Per muntar els plats: reparteix la patata en els plats de servir formant un disc uniforme en el centre. Col·loca damunt el salmó i els escamarlans i ruixa amb l'oli preparat.

 

Cuina Salmó amb escamarlans sobre timbal de patata i bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits