Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cua de lluç al vapor amb pesto de julivert i ametlles
Un dia abans, deixa descongelar les cues de lluç en un recipient amb reixeta a la nevera perquè els sucs de la descongelació quedin apart.
Descongela les dosis d’all i julivert en un bol. Mentre, pica les ametlles en un morter i afegeix-les dins el bol amb l’all i el julivert. Barreja-ho tot i afegeix-hi tres cullerades d’oli. Remena-ho i reserva-ho.
Escalfa la part baixa de la vaporera amb dos dits d’aigua. Quan bulli, col.loca les cues sobre la part superior, assaona amb un polsim de sal, tapa i cuina-ho durant 10 minuts.
En una altra paella, escalfa abundant oli i fregeix el carbassó directament congelat durant 3 o 4 minuts. Deixa-ho reposar sobre un paper absorbent per treure l’excés d’oli. Serveix les cues de lluç amb la salsa pesto d’ametlla i julivert per damunt i acompanya-ho amb el carbassó.
Que fàcil que és menjar bé