Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Escalopa de pollastre amb bledes saltades
En un recipient amb aigua bullent, aboca les bledes sense descongelar (l’aigua no ha de cobrir les bledes). Afegeix-hi sal i cou-les durant 15 minuts aproximadament. Escorre i reserva.
Escalfa una paella amb oli i fregeix el pollastre, directament congelat, aproximadament durant 4-5 minuts. Retira’l i deixa’l reposar sobre un paper absorbent.
Escalfa una cullerada d’oli d’oliva en una paella àmplia i salta-hi les panses i els pinyons durant un parell de minuts. Afegeix-hi les bledes i salta-ho un minut més, perquè quedi tot ben barrejat.
Retira-ho del foc i amb l’ajut de dues culleres forma boletes de bledes saltades i acompanya-ho amb el pollastre empanat.
Que fàcil que és menjar bé