Escalopa de pollastre amb bledes saltades

Escalopa de pollastre amb bledes saltades

Recepta per a nens fàcil i variada, amb escalopa i verdures

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
290 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   40 g de pinyons
  • •   60 g de panses
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

En un recipient amb aigua bullent, aboca les bledes sense descongelar (l’aigua no ha de cobrir les bledes). Afegeix-hi sal i cou-les durant 15 minuts aproximadament. Escorre i reserva.

 

Escalfa una paella amb oli i fregeix el pollastre, directament congelat, aproximadament durant 4-5 minuts. Retira’l i deixa’l reposar sobre un paper absorbent.

 

Escalfa una cullerada d’oli d’oliva en una paella àmplia i salta-hi les panses i els pinyons durant un parell de minuts. Afegeix-hi les bledes i salta-ho un minut més, perquè quedi tot ben barrejat.

 

Retira-ho del foc i amb l’ajut de dues culleres forma boletes de bledes saltades i acompanya-ho amb el pollastre empanat.

 

Cuina Escalopa de pollastre amb bledes saltades amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits