Filet de lluç amb ceba caramel.litzada i verduretes

Filet de lluç amb ceba caramel.litzada i verduretes

Recepta de lluç amb verdures i un toc dolç.

Dificultat Baixa
45 min
Segon plat
442 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets de lluç en un recipient amb reixeta dins la nevera perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

En una paella amb oli, i a foc molt lent, cou la ceba juliana directament congelada. Quan tingui un to transparent, afegeix-hi 50 g de sucre i dues cullerades soperes d’aigua. Redueix la barreja fins que estigui daurada i tingui la textura de melmelada.

 

Cou la mongeta amb patata amb aigua bullent durant 10 minuts i cap al final afegeix-hi la barreja de verdures 8 minuts més.

 

Sala el filet de lluç i daura’l pels dos costats. Seguidament, salta la barreja de verdures i la mongeta amb patates en una paella a foc viu uns minuts. Per acabar, posa el filet de lluç en una safata acompanyat de les verdures i la ceba caramel·litzada.

 

Cuina Filet de lluç amb ceba caramel.litzada i verduretes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits