Filet de lluç amb ceba caramel.litzada i verduretes

Filet de lluç amb ceba caramel.litzada i verduretes

Recepta de lluç amb verdures i un toc dolç.

Dificultat Baixa
45 min
Segon plat
442 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   50 g de sucre
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets de lluç en un recipient amb reixeta dins la nevera perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

En una paella amb oli, i a foc molt lent, cou la ceba juliana directament congelada. Quan tingui un to transparent, afegeix-hi 50 g de sucre i dues cullerades soperes d’aigua. Redueix la barreja fins que estigui daurada i tingui la textura de melmelada.

 

Cou la mongeta amb patata amb aigua bullent durant 10 minuts i cap al final afegeix-hi la barreja de verdures 8 minuts més.

 

Sala el filet de lluç i daura’l pels dos costats. Seguidament, salta la barreja de verdures i la mongeta amb patates en una paella a foc viu uns minuts. Per acabar, posa el filet de lluç en una safata acompanyat de les verdures i la ceba caramel·litzada.

 

Cuina Filet de lluç amb ceba caramel.litzada i verduretes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits