Rodanxa de lluç al vapor amb saltat de verdures

Rodanxa de lluç al vapor amb saltat de verdures

Rodanxa de lluç al vapor amb saltat de verdures

Recepta de peix al vapor amb verdures. Pas a pas en el vídeo!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
270 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   1 branqueta de farigola
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar una dosi d’all en un bol. Pica les nous i la farigola. Afegeix la picada al bol de l’all amb 2 cullerades d’oli. Remena-ho i reserva-ho.

 

Col·loca la barreja de verdures directament congelada a una vaporera amb aigua bullent i cuina-ho durant 4 minuts. Passat aquest temps, afegeix-hi les rodanxes de lluç i allarga la cocció uns altres 8-10 minuts.

 

Emplata el lluç i les verdures condimentades amb una mica de sal i amb la picada de nous, all, oli i farigola.

 

Cuina Rodanxa de lluç al vapor amb saltat de verdures amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits