Rodanxa de lluç al vapor amb saltat de verdures

Fondo La Sirena

Rodanxa de lluç al vapor amb saltat de verdures

Recepta de peix al vapor amb verdures. Pas a pas en el vídeo!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
270 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 branqueta de farigola
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar una dosi d’all en un bol. Pica les nous i la farigola. Afegeix la picada al bol de l’all amb 2 cullerades d’oli. Remena-ho i reserva-ho.

 

Col·loca la barreja de verdures directament congelada a una vaporera amb aigua bullent i cuina-ho durant 4 minuts. Passat aquest temps, afegeix-hi les rodanxes de lluç i allarga la cocció uns altres 8-10 minuts.

 

Emplata el lluç i les verdures condimentades amb una mica de sal i amb la picada de nous, all, oli i farigola.

 

Cuina Rodanxa de lluç al vapor amb saltat de verdures amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits