Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de bacallà confitat en all amb verduretes
Comencem descongelant els lloms de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Un cop descongelat, tallem cada llom de bacallà per la meitat.
Coem les carxofes al vapor, directament congelades, durant 10 o 12 minuts. Un cop cuites, traiem les carxofes del foc i les hi donem el punt de sal.
Escalfem oli en un cassó gran o cassola, hi afegim 4 grans d’all pelats i partits per la meitat. Quan agafin color, els traiem del cassó i deixem entebeir l’oli. Afegim el bacallà, assegurant-nos que l’oli el cobreixi per complet. Confitem a foc molt suau durant aproximadament uns 7 minuts. La temperatura de l’oli ha de ser de 80ºC.
En una paella, escalfem una mica d’oli a foc fort i cuinem els espàrrecs directament congelats. Els hi donem el punt de sal i els retirem. Repetim l’operació amb les carxofes, però sense salar-les de nou.
Un cop confitat, traiem el cassó del foc i passem el bacallà a un plat, escorrent-lo bé. El servim amb els espàrrecs i les carxofes, acompanyant-lo d’una mica de salsa romesco. Bon profit!
Que fàcil que és menjar bé