Ventresca de tonyina estil xató

Ventresca de tonyina estil xató

Ventresca de tonyina amb salsa romesco al deliciós estil xató!

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
260 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g d’escarola
  • •   2 tomàquets raf
  • •   1 ceba tendra
  • •   50 g d’olives arbequines
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva
  • •   2 cullerades de vinagre
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la ventresca en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Neteja l’escarola i escorre-la bé.

 

Pela la ceba i talla-la per la meitat i, després, en làmines fines. Submergeix-les en un cassó amb aigua freda, sal i el vinagre durant uns minuts.

 

Neteja els tomàquets i talla’ls en grills. Posa una paella al foc amb una mica d’oli i, quan sigui calent, marca la ventresca un minut per cada costat. Perquè quedi tendra, no deixis que es faci l’interior totalment.

 

Munta el plat col·locant la ventresca tallada en filets i empolvorada amb sal, acompanyada amb l’escarola, els tomàquets, la ceba i les olives. Condimenta-ho amb la salsa romesco al gust.

 

Cuina Ventresca de tonyina estil xató amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat