Llobarro amb puré de pèsols dolços i patates

Llobarro amb puré de pèsols dolços i patates

Llobarro a la planxa amb puré de patates i pèsols. Exquisit!

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
430 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   400 ml de cava brut
  • •   15 g de farina per a fregits
  • •   100 ml de nata líquida
  • •   3 cullerades d’oli d’oliva
  • •   30 g de mantega
  • •   2 branquetes d’estragó
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els filets de llobarro en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Porta a ebullició una cassola amb abundant aigua i bull la patata i la ceba i els pèsols directament congelats durant 10 minuts.

 

Mentrestant, introdueix en un cassó 1 cullerada d’oli i la farina i daura-ho lleugerament. Afegeix-hi el cava i barreja-ho amb unes varetes fins que comenci a espessir. Afegeix-hi la nata, sal, pebre i les fulles d’estragó i cuina-ho un minut a foc suau. Retira-ho del foc i reserva-ho.

 

Escorre les verdures i passa-les pel passapurés. Afegeix-hi la mantega, sal i pebre i barreja-ho bé.

 

Cuina els llobarros en una paella antiadherent o en una planxa amb 2 cullerades d’oli durant 2-3 minuts per cada costat. Serveix els llobarros en plats calents, amb el puré al costat i la salsa al cava.

 

Consell: si vols que la salsa sigui més saborosa, afegeix-hi un sobre de fumet de peix de roca la Sirena.
 

 

Cuina Llobarro amb puré de pèsols dolços i patates amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits