Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llobarro amb puré de pèsols dolços i patates
Deixa descongelar els filets de llobarro en una safata amb reixeta a la nevera.
Porta a ebullició una cassola amb abundant aigua i bull la patata i la ceba i els pèsols directament congelats durant 10 minuts.
Mentrestant, introdueix en un cassó 1 cullerada d’oli i la farina i daura-ho lleugerament. Afegeix-hi el cava i barreja-ho amb unes varetes fins que comenci a espessir. Afegeix-hi la nata, sal, pebre i les fulles d’estragó i cuina-ho un minut a foc suau. Retira-ho del foc i reserva-ho.
Escorre les verdures i passa-les pel passapurés. Afegeix-hi la mantega, sal i pebre i barreja-ho bé.
Cuina els llobarros en una paella antiadherent o en una planxa amb 2 cullerades d’oli durant 2-3 minuts per cada costat. Serveix els llobarros en plats calents, amb el puré al costat i la salsa al cava.
Consell: si vols que la salsa sigui més saborosa, afegeix-hi un sobre de fumet de peix de roca la Sirena.
Que fàcil que és menjar bé