Puré de verdures amb bolets

Puré de verdures amb bolets

Puré de verdures amb bolets

Vídeo recepta de puré de verdures amb bolets. Cuina fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
150 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Barreja 4 pebres
  • •   500 ml d’aigua
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa una cassola amb una mica d’oli i, a foc fort, afegeix-hi la ceba directament congelada. Ofega-la, i quan sigui tendra, afegeix-hi l’aigua i les verdures directament congelades. Cou la verdura en una cassola tapada fins que quedi tendra. Posteriorment, tritura-la amb el turmix i salpebra el puré.

 

Escalfa una paella amb oli, afegeix-hi els bolets directament congelats i la dosi d’all, ofega-ho a foc alt fins que quedin tendres, afegeix-hi la dosi de julivert i salpebra-ho.

 

Serveix el puré en un plat fons i guarneix-lo amb els bolets.

 

Vi recomanat: Vi blanc jove.

 

Cuina Puré de verdures amb bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits