Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Fish and chips de panga en tempura
Deixa descongelar el panga en una safata amb reixeta a la nevera.
Prepara la salsa: barreja en un bol la maionesa, els cogombres picats, la ceba tendra, el julivert directament congelat, la mostassa i el suc de llimona, i remena-ho.
Escalfa l’oli en una paella o en la fregidora i fregeix-hi les patates directament congelades fins que comencin a daurar-se. Retira-les amb l’ajut d’una escumadora, deixa-les reposar sobre paper absorbent i empolvora-les amb una mica de sal.
Sala el peix i talla’l en 2 o 3 trossos si vols. Submergeix-lo en la tempura perquè quedi ben cobert i afegeix-lo a l’oli calent. Fregeix-lo uns 2 minuts fins que sigui daurat.
Deixa reposar el peix sobre paper absorbent per retirar-ne l’excés d’oli i serveix-lo amb les patates i la salsa.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo