Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cues de lluç en salsa
Deixa descongelar les cues de lluç en una font amb reixeta dins la nevera.
Eixuga-les amb paper de cuina, sala-les, enfarina-les, sacseja-les per eliminar-ne l'excés i fregeix-les lleugerament en oli per tots els costats. Retira-les amb molt de cura i reserva-les en una font.
En l'oli restant de fregir el lluç, incorpora el sofregit junt amb l'all i el julivert directament congelats, ruixa-ho amb el vi blanc i després amb el brou de carn. Cou-ho uns 5 minuts, assaona-ho amb una mica de pebre, tasta la salsa i rectifica el punt de sal.
Afegeix-hi les cues de lluç, deixa-ho coure 3 o 4 minuts, removent la cassola perquè no s'enganxi i serveix ràpidament.
Que fàcil que és menjar bé