Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Peixet fregit amb ous de guatlla
Descongela els peixets traient-los del congelador 15 minuts abans de començar a cuinar-los. Col.loca’ls sobre un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Escalfa 200 ml d’oli en una paella (també pots utilitzar la fregidora), sala els peixets i enfarina’n una quarta part. Introdueix-los en un colador, fes-hi copets al costat per eliminar l’excés de farina i fregeix-los en l’oli calent fins que agafin un color daurat. Retira els peixets fregits amb una escumadora i deixa’ls escórrer sobre paper de cuina. Repeteix l’operació amb la resta del peix.
Escalfa l’oli d’oliva en una paella antiadherent i fregeix-hi els ous de guatlla d’un en un. Serveix el peix en 4 plats formant piles i reparteix els ous per sobre. Empolvora-ho amb una mica més de sal i ruixa-ho amb la crema balsàmica de Mòdena.
Que fàcil que és menjar bé