Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gelat de iogurt i móres sobre galeta de canyella
amb mores i una galeta de canyella,
i viu una explosió de sabors en el paladar.
Posa en un cassó els fruits vermells directament congelats amb 75 g de sucre i una mica d’aigua (50 ml) i deixa-ho coure al foc durant uns 10 minuts. Passa-ho pel túrmix i per un colador per retirar-ne les llavors i deixa-ho refredar.
Deixa descongelar la pasta de full sobre la taula de treball fins que tingui textura de descongelada (uns 10 minuts). Posa la resta de sucre sobre la pasta i un bon polsim de canyella en pols.
Posa una mica de farina a la taula i estira la pasta amb l’ajuda d’un corró o d’una ampolla de vidre fins a obtenir el doble de grandària.
Talla la pasta en 4 porcions (poden ser quadrades i pots donar-los forma amb algun motlle), posa-les en una safata de forn humida amb aigua i punxa-les amb una forquilla per evitar que pugi.
Pinta-les amb una mica d’ou batut i cou-les al forn prèviament encès a 180ºC durant uns 10 minuts.
Per servir-ho posa la galeta de canyella al plat, a sobre una bola del gelat de iogurt i móres i decora-ho amb una mica de melmelada de fruits vermells.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo