Tall de gelat de nata i maduixa amb maduixots

Tall de gelat de nata i maduixa amb maduixots

Recepta de gelat de tall de nata i maduixa. Molt fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
5 min
Postres
310 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   200 g de maduixots
  • •   2 cullerades de sucre
  • •   1/2 llimona
Preparació Mostrar Mostrar

Neteja els maduixots, elimina’n la tija i talla’ls per la meitat o a quarts. Posa’ls en un bol, ensucra’ls i ruixa’ls amb la llimona. Remena’ls i deixa’ls reposar una mitja hora.

 

A l’hora de servir, talla la barra de gelat en porcions i col.loca una porció sobre una galeta en un plat. Distribueix els maduixots tot al voltant i posa l’altra galeta sobre el gelat. Serveix-lo de seguida.

 

Consell: pots preparar uns maduixots encara més saborosos. Escalfa 4 cullerades de sucre amb 8 cullerades d’aigua i el suc de llimona fins que bulli. Retira-ho del foc, afegeix-hi els maduixots nets i trossejats, remena-ho i deixa-ho reposar fins que es refredi per complet. Serveix-ho de la mateixa forma amb el gelat.

 

Cuina Tall de gelat de nata i maduixa amb maduixots amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits