Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Flam de bledes amb limanda arrebossada
Deixa descongelar els filets de limanda en una safata amb reixeta a la nevera.
Bull les patates i les bledes directament congelades en una cassola amb aigua bullent i sal durant 10 minuts i escorre-ho.
Escalfa 2 cullerades d'oli en una paella, sofregeix-hi molt ràpidament el pernil i l'all directament congelat, afegeix-hi les patates i les bledes i sofregeix-ho durant 8 minuts remenant. Reserva-ho a la mateixa paella.
Prepara la tempura seguint les instruccions de l'envàs i submergeix-hi els trossos de filet de limanda prèviament salats. Fregeix-ho en l'oli restant ben calent fins que la tempura comenci a enrossir-se.
Amb l'ajuda d'un motlle per fer flams, fes-ne 4 amb la barreja de patates i bledes, aboca'ls als plats, col·loca el peix al voltant i decora-ho de manera divertida amb tires de pastanaga, tomàquets cherry i ametlles torrades.
Que fàcil que és menjar bé