Flam de bledes amb limanda arrebossada

Flam de bledes amb limanda arrebossada

Recepta de peix arrebossat i verdura pensada per divertir als més petits.

Dificultat Baixa
35 min
Segon plat
450 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 terrina de farina per a tempura
  • •   75 g de pernil serrà en dauets
  • •   1 pastanaga
  • •   4 tomàquets cherry
  • •   12 ametlles torrades
  • •   100 ml d'oli d'oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els filets de limanda en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Bull les patates i les bledes directament congelades en una cassola amb aigua bullent i sal durant 10 minuts i escorre-ho.

 

Escalfa 2 cullerades d'oli en una paella, sofregeix-hi molt ràpidament el pernil i l'all directament congelat, afegeix-hi les patates i les bledes i sofregeix-ho durant 8 minuts remenant. Reserva-ho a la mateixa paella.

 

Prepara la tempura seguint les instruccions de l'envàs i submergeix-hi els trossos de filet de limanda prèviament salats. Fregeix-ho en l'oli restant ben calent fins que la tempura comenci a enrossir-se.

 

Amb l'ajuda d'un motlle per fer flams, fes-ne 4 amb la barreja de patates i bledes, aboca'ls als plats, col·loca el peix al voltant i decora-ho de manera divertida amb tires de pastanaga, tomàquets cherry i ametlles torrades.

 

Cuina Flam de bledes amb limanda arrebossada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits