Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llagostins sobre crema de bolets
Deixa descongelar els llagostins en una safata amb reixeta a la nevera. Escalfa el brou en un cassó.
Desfés la mantega en una cassola, afegeix-hi la ceba directament congelada i ofega-la 4-5 minuts. Afegeix-hi els bolets directament congelats i cuina-ho 3-4 minuts més. Quan l'aigua que desprenen s'hagi evaporat, retira uns quants bolets i reserva'ls per decorar. Empolvora-ho amb farina i remena-ho uns instants perquè s'hi incorpori. Afegeix-hi el brou calent, remena-ho amb unes varetes i cou-ho uns 6-8 minuts.
Tritura la crema obtinguda amb la batedora elèctrica, salpebra-la, afegeix-hi la meitat de la nata i posa-la en plats fondos.
Salta els llagostins en una paella amb l'oli un parell de minuts i salpebra'ls. Serveix-los pelats o sencers sobre la crema i decora-ho amb els bolets reservats i amb unes gotes de nata.
Que fàcil que és menjar bé