Crestes de marisc

Crestes de marisc

Recepta de crestes de pop, llagostins i vieires.

Dificultat Baixa
45 min
Entrant
270 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Mig pebrot vermell
  • •   1 ou
  • •   2 ous durs
  • •   3 cullerades d’oli d’oliva suau
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el pop, els llagostins i les vieires en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Elimina els caps dels llagostins, pela’ls i talla’ls en 3 trossos. Trosseja també els trossos de pop més grans.

 

Deixa descongelar la massa de pasta de full a temperatura ambient. Talla el pebrot en dauets.

 

Escalfa l’oli en una paella i sofregeix-hi la ceba i l’all directament congelats junt amb el pebrot durant 10-12 minuts. Afegeix-hi les vieires i el pop i cuina-ho a foc suau 6 minuts més. Afegeix-hi els llagostins, la salsa de tomàquet i el julivert directament congelat, condimenta-ho amb sal i pebre i barreja-ho bé.

 

Fora del foc, afegeix-hi l’ou dur picat i remena-ho. Estén la massa amb un corró sobre una superfície enfarinada, talla-la en 8 quadrats i col•loca-hi una mica de farciment preparat sobre la meitat. Bat l’ou i utilitza’l per pintar les vores. Doblega-les per tancar els quadrats.

 

Col•loca’ls en una safata de forn, pinta’ls amb més ou i cuina’ls al forn, preescalfat a 200°C, durant 20-22 minuts. Serveix-ho calent o tebi.

 

Cuina Crestes de marisc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat