Tatin de préssec

Tatin de préssec

Tatin de préssec

Vídeo Recepta de deliciós pastís de préssec. Deliciós!

Dificultat Mitja
45 min
Postres
520 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

Comencen descongelant el préssec sobre un plat. També deixem descongelar la massa de pasta de full sobre el marbre.

 

Per preparar el caramel, posem una cassola al foc i barregem 100 g de sucre, 1 cullerada d’aigua i 50 g de mantega. Ho deixem cuinar a foc baix. Partim una beina de vainilla per la meitat i raspem les llavors.

 

Un cop el caramel hagi agafat color, afegim les llavors de vainilla i el préssec. Ho deixem cuinar durant uns 8 minuts.

 

Un cop descongelada, estirem la massa amb un corró de pastisseria o amb una ampolla, ajudant-nos amb una mica de farina perquè no s’enganxi. Posem un motlle de pastís sobre la massa i la tallem amb un ganivet seguint el contorn.

 

Un cop cuinat, introduïm el préssec dins del motlle, ben junt, assegurant-nos de que no quedi cap buit visible.

 

Amb molt de compte, col.loquem la massa sobre el motlle i pressionem suaument les vores. Si ens sobra una mica de massa, la dobleguem sobre la vora amb una cullera. Batem un ou i l’utilitzem per pintar la massa.

 

Introduïm el motlle al forn a una temperatura de 180ºC durant 15 minuts. Quan el traiem del forn, el deixem refredar i el desemmotllem utilitzant un plat.

 

El servim acompanyat de gelat de vainilla amb nous de Macadàmia. A punt per gaudir!

 

Cuina Tatin de préssec amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits