Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Tatin de préssec
Comencen descongelant el préssec sobre un plat. També deixem descongelar la massa de pasta de full sobre el marbre.
Per preparar el caramel, posem una cassola al foc i barregem 100 g de sucre, 1 cullerada d’aigua i 50 g de mantega. Ho deixem cuinar a foc baix. Partim una beina de vainilla per la meitat i raspem les llavors.
Un cop el caramel hagi agafat color, afegim les llavors de vainilla i el préssec. Ho deixem cuinar durant uns 8 minuts.
Un cop descongelada, estirem la massa amb un corró de pastisseria o amb una ampolla, ajudant-nos amb una mica de farina perquè no s’enganxi. Posem un motlle de pastís sobre la massa i la tallem amb un ganivet seguint el contorn.
Un cop cuinat, introduïm el préssec dins del motlle, ben junt, assegurant-nos de que no quedi cap buit visible.
Amb molt de compte, col.loquem la massa sobre el motlle i pressionem suaument les vores. Si ens sobra una mica de massa, la dobleguem sobre la vora amb una cullera. Batem un ou i l’utilitzem per pintar la massa.
Introduïm el motlle al forn a una temperatura de 180ºC durant 15 minuts. Quan el traiem del forn, el deixem refredar i el desemmotllem utilitzant un plat.
El servim acompanyat de gelat de vainilla amb nous de Macadàmia. A punt per gaudir!
Que fàcil que és menjar bé