Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Pastís de crema, caramel i nata
Descongela la nata tal i com indica l'envàs. Descongela la pasta de full damunt de la superfície de treball. Estira-la amb un corró de pastisseria o una ampolla de manera que cobreixi els 4 motlles prèviament humitejats amb aigua. Retalla la massa que sobri amb un ganivet i punxa-la amb una forquilla perquè no pugi durant la cocció. Enforna els motlles durant 15 minuts a una temperatura de 180ºC. Deixa-ho refredar i desemmotlla-ho.
Posa a bullir 400 ml de llet. En un bol afegeix els rovells d'ou, la llet que ens resta i 100 g de sucre, i remena-ho bé. Quan la llet estigui bullint, posa-hi el contingut del bol sense deixar de remenar, abaixa el foc i deixa-ho coure 6 minuts. Passa la crema per un colador xinès i deixa-la refredar.
En una cassola posa 200 g de sucre, una mica d'aigua i fes un caramel. Un cop estigui fet i sense treure'l del foc, afegeix la crema de llet i deixa-ho reduir 5 minuts. Deixa-ho refredar. Amb una mànega pastissera reparteix la crema per la massa de full que ja tens cuita. Sobre la crema posa-hi la salsa de caramel quan encara estigui tèbia.
Deixa-ho refredar tot a la nevera i serveix-ho acompanyat de la nata muntada que tens a la nevera.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo