Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Pollastre rostit i banyat amb salsa de pinya
Descongela el pollastre rostit submergint-lo en aigua freda i sense retirar l'envàs al buit. Després retira l'envàs i la malla i talla'l a rodanxes.
Pela la pinya i talla algunes porcions per a decorar el plat, daura-les a la paella amb una mica d'oli a foc ben viu i reserva-les.
A la mateixa paella, fes una reducció amb el vi de porto, afegeix la resta de la pinya tallada a trossets molt petits i cou-ho a foc suau durant 10 minuts. Rectifica de sal i pebre i passa-ho per la batedora fins aconseguir una salsa suau.
Escalfa el pollastre rostit al forn, prèviament calent a 180º. Emplata'l amb una mica de salsa de pinya i decora-ho amb les porcions de pinya daurades.
Que fàcil que és menjar bé