Cols de Brussel.les amb succedani de llagostí

Cols de Brussel.les amb succedani de llagostí

Recepta de cols de Brussel·les amb bolets. Un plat fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
350 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   15 g de farina
  • •   400 ml de llet
  • •   80 g de formatge gruyère ratllat
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Bull o cou al vapor les cols de Brussel.les directament congelades i, per altra banda, descongela el succedani de cues de llagostí en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Sofregeix la ceba i la barreja de bolets directament congelats amb un raig d’oli en una cassola. Un cop cuit, salpebra-ho, afegeix-hi la farina i barreja-ho.

 

Encara al foc i sense deixar de remenar, afegeix-hi a poc a poc la llet bullent. Finalment, passa-ho per la batedora elèctrica fins a obtenir una salsa homogènia.

 

Unta amb una mica de salsa les 4 cassoletes, disposa-hi les cols de Brussel.les i el succedani de cues de llagostí, acaba de repartir la salsa, afegeix-hi el formatge i gratina-ho.

 

Cuina Cols de Brussel.les amb succedani de llagostí amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits