Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cols de Brussel.les amb succedani de llagostí
Bull o cou al vapor les cols de Brussel.les directament congelades i, per altra banda, descongela el succedani de cues de llagostí en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Sofregeix la ceba i la barreja de bolets directament congelats amb un raig d’oli en una cassola. Un cop cuit, salpebra-ho, afegeix-hi la farina i barreja-ho.
Encara al foc i sense deixar de remenar, afegeix-hi a poc a poc la llet bullent. Finalment, passa-ho per la batedora elèctrica fins a obtenir una salsa homogènia.
Unta amb una mica de salsa les 4 cassoletes, disposa-hi les cols de Brussel.les i el succedani de cues de llagostí, acaba de repartir la salsa, afegeix-hi el formatge i gratina-ho.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo