Crema freda de favetes amb menta i pernil ibèric

Crema freda de favetes amb menta i pernil ibèric

Recepta de crema de faves amb pernil. Un plat fàcil i molt sa!

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
320 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   50 g de pernil de Jabugo ibèric a talls molt fins
  • •   2 branquetes de menta
  • •   1 litre de brou de verdures o au
  • •   4 cullerades d'oli d'oliva, sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa l’oli en una paella i sofregeix la patata i ceba directament congelades durant 5-6 minuts. Afegeix-hi les faves directament congelades i cobreix-les amb el brou.

 

Retira dues cullerades de faves i reserva-les senceres per decorar.

 

Salpebra les faves, tritura bé amb la batedora elèctrica i passa la crema pel passapurés. Deixa-ho refredar.

 

Desfulla la menta, renta-la i talla-la a tires fines.

 

Serveix la crema en bols amb unes rodanxes de pernil, les tires de menta, un fil d’oli cru i les favetes reservades.

 

Cuina Crema freda de favetes amb menta i pernil ibèric amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits