Verdura saltada amb bacó i llibrets de pernil dolç

Verdura saltada amb bacó i llibrets de pernil dolç

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
260 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   75 g de bacó tallat a tires
  • •   120 ml d’oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Porta a ebullició una cassola amb aigua i una cullerada de sal i bull les verdures directament congelades durant 5 minuts des de l'ebullició. Escorre-les i reserva-les.

 

Escalfa 2 cullerades d'oli en una paella gran, afegeix-hi l'all directament congelat i el bacó i daura-ho una estona. Afegeix-hi les verdures i salta-ho a foc mitjà 3-4 minuts. Salpebra-ho i retira-ho del foc.

 

Escalfa la resta de l'oli en una paella i fregeix-hi els llibrets directament congelats pels dos costats. Serveix-los en plats acompanyats amb les verdures.

 

Cuina Verdura saltada amb bacó i llibrets de pernil dolç amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits