Guisadet de verdures amb ametlles

Guisadet de verdures amb ametlles

Recepta de verdures amb ametlles. Molt sana i fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
240 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   10 g de farina
  • •   100 ml de vi blanc
  • •   250 ml d’aigua
  • •   Oli d’oliva i sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Posa una mica d’oli en una cassola i l’ametlla trossejada. A continuació, afegeix-hi la dosi d’all directament congelada i deixa-ho daurar. Quan l’all sigui sofregit i l’ametlla torrada, afegeix-hi el vi blanc i deixa-ho reduir.

 

Seguidament posa-hi la farina i remena-ho fins que tot estigui ben barrejat. Posa-hi la meitat de l’aigua bullent i remena-ho fins a obtenir una salsa homogènia. Acaba d’afegir la resta d’aigua i una mica de sal, i aboca-hi la barreja de verdura directament congelada.

 

Un cop arrenqui el bull, deixa-ho coure tapat a foc suau durant 10 minuts, fins que la verdura sigui cuita. Sacseja de tant en tant la cassola i, al final de l’elaboració, afegeix-hi la dosi de julivert directament congelada.

 

Cuina Guisadet de verdures amb ametlles amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits