Puré de verdura i peix

Puré de verdura i peix

Crema de verdures i peix per nens. Un plat molt nutritiu!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
130 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 ml de llet

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Disposa les mongetes i les patates, el peix i el bròquil directament congelats al cistell de la vaporera i cuina-ho durant 15 minuts.

 

Després posa-ho al vas de la batedora i tritura-ho fins a obtenir un puré. Sala el puré, si vols.

 

Bull les pastanagues directament congelades amb la llet durant 15 minuts i tritura-les per obtenir un altre puré taronja.

 

Posa el puré en plats fondos i decora-ho formant una cara amb el puré de pastanagues.

 

Si no consumeixes el puré en 2-3 dies pots congelar-lo en contenidors individuals. Etiqueta'ls amb el contingut i la data d'envàs per a un millor control del contingut del congelador. La cocció al vapor: Permet conservar millor els nutrients dels aliments. Si vols que el puré sigui més líquid, afegeix-hi el líquid del vapor. També pots utilitzar l'olla exprés o altres aparells que cuinen i trituren al mateix espai. Fins i tot n'existeix un d'específic per a purés de mida petita molt fàcil de fer servir.

 

Cuina Puré de verdura i peix amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!