Mongeta verda i patata amb pebrots del piquillo

Mongeta verda i patata amb pebrots del piquillo

Recepta de mongetes amb patates. Fàcil i econòmica!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
230 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de pebrots del piquillo
  • •   Vinagre de vi
  • •   Oli d’oliva, sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Bull amb aigua amb sal, o cou al vapor, la mongeta i patata directament congelada durant uns 18 minuts.

Mentrestant, talla a tiretes llargues els pebrots del piquillo.

Amb una mica d’oli ben calent, salta els pebrots, afegeix-hi les dosis d’all directament congelades i, abans que agafin color, afegeix-hi una mica de vinagre, sal i una mica de pebre.

Disposa la verdura al plat i condimenta-la amb el saltat de pebrots del piquillo i vinagre.

Cuina Mongeta verda i patata amb pebrots del piquillo amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat