Mongeta verda i patata amb pebrots del piquillo

Mongeta verda i patata amb pebrots del piquillo

Recepta de mongetes amb patates. Fàcil i econòmica!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
230 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de pebrots del piquillo
  • •   Vinagre de vi
  • •   Oli d’oliva, sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Bull amb aigua amb sal, o cou al vapor, la mongeta i patata directament congelada durant uns 18 minuts.

Mentrestant, talla a tiretes llargues els pebrots del piquillo.

Amb una mica d’oli ben calent, salta els pebrots, afegeix-hi les dosis d’all directament congelades i, abans que agafin color, afegeix-hi una mica de vinagre, sal i una mica de pebre.

Disposa la verdura al plat i condimenta-la amb el saltat de pebrots del piquillo i vinagre.

Cuina Mongeta verda i patata amb pebrots del piquillo amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits