Puré de verdures amb sorpresa

Puré de verdures amb sorpresa

Dificultat Mitja
20 min
Primer plat
340 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de botifarró o de botifarra negra
  • •   30 ml d’oli d’oliva
  • •   100 g de daus de pa
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els bolets en una plata amb reixeta a la nevera.

Posa les verdures per a crema directament congelades en un recipient amb aigua bullent amb sal. A partir del moment en què tornin a bullir deixa-les coure durant 6-7 minuts. Escorre les verdures reservant el brou i passa-les pel triturador, afegint-hi brou de les verdures fins que obtinguis la textura d’una crema.

Escalfa l’oli i afegeix-hi els bolets. Salta’ls fins a eliminar l’aigua que desprenen i afegeix-hi l’all i el julivert directament congelats.

Trosseja la botifarra negra i daura-la en una paella sense cap condiment. Afegeix la botifarra esmicolada als bolets, salpebra-ho i reserva-ho.

Suggeriment: serveix-ho acompanyat amb les torrades o amb els daus de pa fregit.

Cuina Puré de verdures amb sorpresa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits