Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Tempures
PER FER TEMPURES DE VERDURES: Escalda els espàrrecs i les carxofes directament congelats, i refreda-ho amb aigua i gel. Després, barreja la farina de tempura amb aigua ben freda, fins i tot amb algun glaçó, i tira-hi un polsim de sal. Talla els espàrrecs per la meitat, enfarina'ls amb la pasta de tempura i fregeix-los amb oli ben calent. Fes el mateix amb la carxofa trossejada.
PER FER LA TEMPURA DE POLLASTRE: Talla els pits de pollastre en daus de 3 cm aproximadament. Barreja la farina de tempura amb l'ou i una mica d'aigua molt freda, afegeix-hi el gingebre ratllat, la salsa de soja i una mica de sal. També es poden afegir a la pasta unes quantes llavors de sèsam. Finalment, passa els trossos de pollastre per la salsa i fregeix-los en oli abundant ben calent.
Que fàcil que és menjar bé