Tempures

Tempures

Recepta de tempura amb espàrregs. Deliciosa recepta internacional!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
340 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 pits de pollastre
  • •   1 ou
  • •   Gingebre
  • •   Oli d’oliva i sal
  • •   Sèsam (opcional)
Preparació Mostrar Mostrar

PER FER TEMPURES DE VERDURES: Escalda els espàrrecs i les carxofes directament congelats, i refreda-ho amb aigua i gel. Després, barreja la farina de tempura amb aigua ben freda, fins i tot amb algun glaçó, i tira-hi un polsim de sal. Talla els espàrrecs per la meitat, enfarina'ls amb la pasta de tempura i fregeix-los amb oli ben calent. Fes el mateix amb la carxofa trossejada.

 

PER FER LA TEMPURA DE POLLASTRE: Talla els pits de pollastre en daus de 3 cm aproximadament. Barreja la farina de tempura amb l'ou i una mica d'aigua molt freda, afegeix-hi el gingebre ratllat, la salsa de soja i una mica de sal. També es poden afegir a la pasta unes quantes llavors de sèsam. Finalment, passa els trossos de pollastre per la salsa i fregeix-los en oli abundant ben calent.

 

Cuina Tempures amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits