Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Pastís de formatge brie i carxofa
Posa una olla al foc amb aigua i una mica de sal. Bull les carxofes directament congelades uns 10 minuts. Escorre-ho i reserva-ho.
Unta amb mantega els 4 motlles que hauràs d'utilitzar. Descongela la pasta de full damunt la superfície on treballaràs. Un cop descongelada, amb un rodet de pastisseria o amb una ampolla, estira les masses i fes 4 cercles d'un diàmetre 2 cm més gran que el diàmetre dels motlles.
Col.loca la massa dins els motlles i acomoda-ho de manera que encaixi bé (si sobra una mica de massa, la pots retallar amb unes tisores). Punxa la base de la massa per facilitar-ne la cocció i evitar que pugi.
Fes un batut amb els ous, la llet, una mica de sal i un polsim de pebre. Posa les carxofes i el formatge brie tallat a daus en els motlles i cobreix-ho amb el batut fins a omplir-los. Cou-ho al forn a una temperatura de 180ºC durant 35 minuts.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo