Crema de coliflor

Crema de coliflor

Recepta de crema de coliflor. Molt saludable i fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
40 min
Primer plat
205 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 cullerades de mantega
  • •   700 ml de brou vegetal o de pollastre
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   Oli d’oliva
  • •   Pebre
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Posa la mantega a la paella, sofregeix-hi la ceba directament congelada i, quan comenci a agafar color, afegeix-hi la coliflor, els daus de patata i el blat de moro directament congelats. Passats uns cinc minuts aproximadament, incorpora-hi el brou vegetal.

 

Quan comenci a bullir, abaixa el foc, salpebra-ho al gust i deixa-ho coure durant una mitja hora; si cal, pots posar-hi més brou.

 

Amb l'ajuda d'un colador, separa els ingredients sòlids del brou i tritura'ls. Vés afegint el brou gradualment fins a obtenir la textura d'una crema fina.

 

Per acabar, rega la crema amb una mica d'oli aromatitzat amb alfàbrega.

 

Cuina Crema de coliflor amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits