Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Coca de pasta de full amb pebrots i alls tendres
Deixa descongelar les làmines de pasta de full sobre la superfície de treball.
Mentrestant, en una paella, amb un bon raig d’oli ben calent, salta els alls tendres directament congelats i, quan es descongelin i comencin a agafar color, afegeix-hi la barreja de pebrots directament congelada i deixa-ho sofregir 5 minuts més; salpebra-ho.
Estira la pasta de full amb l’ajuda d’un corró (o una ampolla de vidre) i una mica de farina fins a aconseguir el doble de superfície. Disposa la pasta en una safata de forn prèviament mullada amb aigua i, amb l’ajuda d’una forquilla, punxa-la per evitar que pugi massa.
Introdueix la pasta de full al forn prèviament encès a 180º C durant 8 minuts. Passat aquest temps retira la pasta del forn i reparteix per sobre tot el farcit de pebrots i alls tendres.
Finalment, torna-la a posar al forn durant 5 minuts més.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo