Paella de peix

Paella de peix

Paella de peix

Vídeo recepta de paella de marisc i peix. Molt fàcil de preparar!

Dificultat Mitja
40 min
Primer plat
580 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   320 g d’arròs
  • •   Oli d’oliva i sal iodada
  • •   14 brins de safrà
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els calamars en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Uns minuts abans de començar a fer la paella, submergeix les gambes, els llagostins i els escamarlans en aigua amb sal per descongelar-los, i escorre’ls quan tinguin textura de descongelats.

 

Salta a la paella, amb un bon raig d’oli, els calamars i reserva’ls. Seguidament salta-hi també les gambes, els llagostins i els escamarlans, i reserva’ls.

 

Embolica el safrà amb una mica de paper d’alumini i torra’l lleugerament uns segons en el forn o al foc, posteriorment pica’l i dissol-lo amb una mica de brou.

 

Escalfa en una cassola 1 litre d’aigua i el fumet.

 

Escalfa una cassola amb una mica d’oli i afegeix-hi les terrines de sofregit directament congelades, afegeix-hi l’arròs i ofega-ho. Afegeix-hi el fumet necessari, el safrà i dóna-hi punt de sal. Quan el fumet torni a bullir, afegeix-hi els trossos de peix i les verdures directament congelats, i deixa-ho coure 5 minuts a foc viu.

 

Finalment, posa les gambes, els llagostins, els escamarlans, els calamars, els musclos i les cloïsses directament congelats, i acaba els 5 minuts de cocció.

 

El temps total de cocció ha de ser entre 17 i 20 minuts.

 

Cuina Paella de peix amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits