Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Paella de peix
Descongela els calamars en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Uns minuts abans de començar a fer la paella, submergeix les gambes, els llagostins i els escamarlans en aigua amb sal per descongelar-los, i escorre’ls quan tinguin textura de descongelats.
Salta a la paella, amb un bon raig d’oli, els calamars i reserva’ls. Seguidament salta-hi també les gambes, els llagostins i els escamarlans, i reserva’ls.
Embolica el safrà amb una mica de paper d’alumini i torra’l lleugerament uns segons en el forn o al foc, posteriorment pica’l i dissol-lo amb una mica de brou.
Escalfa en una cassola 1 litre d’aigua i el fumet.
Escalfa una cassola amb una mica d’oli i afegeix-hi les terrines de sofregit directament congelades, afegeix-hi l’arròs i ofega-ho. Afegeix-hi el fumet necessari, el safrà i dóna-hi punt de sal. Quan el fumet torni a bullir, afegeix-hi els trossos de peix i les verdures directament congelats, i deixa-ho coure 5 minuts a foc viu.
Finalment, posa les gambes, els llagostins, els escamarlans, els calamars, els musclos i les cloïsses directament congelats, i acaba els 5 minuts de cocció.
El temps total de cocció ha de ser entre 17 i 20 minuts.
Que fàcil que és menjar bé