Cargols amb sèpia

Cargols amb sèpia

Recepta de cargols amb sípia. Cuinar cargols és així de fàcil!

Dificultat Mitja
50 min
Primer plat
320 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 ml de xerès
  • •   Llorer, farigola, oli d’oliva, sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la sèpia a la nevera dins un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Bull els cargols directament congelats en aigua amb sal, aromatitzada amb unes fulles de llorer i una branca de farigola, durant 20 minuts.

 

Talla la sèpia a daus i salta-la en una cassola amb una mica d'oli ben calent (si ho fas en diverses tandes et quedarà més daurada i no traurà aigua).

 

Reserva la sèpia i en el mateix oli sofregeix la ceba i l'all directament congelat, primer a foc alt i, un cop descongelat, a foc suau. Un cop la ceba sigui transparent, fes una reducció amb el xerès i a continuació incorpora-hi un got d'aigua i el sofregit de brou de peix.

 

Quan s'hagi desfet incorpora-hi els cargols i la sèpia, deixa-ho coure 15-20 minuts a foc lent i rectifica de sal i de pebre.

 

Cuina Cargols amb sèpia amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits