Cargols amb sèpia

Cargols amb sèpia

Recepta de cargols amb sípia. Cuinar cargols és així de fàcil!

Dificultat Mitja
50 min
Primer plat
320 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la sèpia a la nevera dins un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Bull els cargols directament congelats en aigua amb sal, aromatitzada amb unes fulles de llorer i una branca de farigola, durant 20 minuts.

 

Talla la sèpia a daus i salta-la en una cassola amb una mica d'oli ben calent (si ho fas en diverses tandes et quedarà més daurada i no traurà aigua).

 

Reserva la sèpia i en el mateix oli sofregeix la ceba i l'all directament congelat, primer a foc alt i, un cop descongelat, a foc suau. Un cop la ceba sigui transparent, fes una reducció amb el xerès i a continuació incorpora-hi un got d'aigua i el sofregit de brou de peix.

 

Quan s'hagi desfet incorpora-hi els cargols i la sèpia, deixa-ho coure 15-20 minuts a foc lent i rectifica de sal i de pebre.

 

Cuina Cargols amb sèpia amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits