Llagosta gratinada amb tomàquet, pinyons i anet

Llagosta gratinada amb tomàquet, pinyons i anet

Recepta de llagosta gratinada amb tomàquet i pinyons. Un plat deliciós!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
350 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   300 g de tomàquet pelat a daus
  • •   4 branquetes d'anet fresc
  • •   2 llesques petites de pa torrat
  • •   1 cullerada de Pernod o un altre licor d'herbes
  • •   6 cullerades d'oli d'oliva
  • •   Pebre negre molt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les llagostes en una safata amb reixeta a la nevera.

Introdueix el tomàquet en un bol, posa-hi una mica de sal, pebre i l'oli, remena i deixa reposar.

Per a la picada: introdueix l'all congelat i l'anet en el got de la batedora o de la picadora i afegeix-hi els pinyons, el pa torrat i el “Pernod”. Tritura o pica fins a obtenir una barreja homogènia i reserva.

Col·loca les llagostes en una plata de forn, afegeix-hi els daus de tomàquet i la picada preparada i cuina al forn ben calent a prop del grill uns 10 minuts fins que la picada comenci a enrossir-se. Serveix-lo acabat de sortir del forn.

Consell: prepara amb antelació el tomàquet i la picada i reparteix-ho sobre les llagostes, però no cuinis les llagostes al forn fins uns minuts abans del moment de servir, podrien assecar-se massa.

Cuina Llagosta gratinada amb tomàquet, pinyons i anet amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat