Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de ruca amb pinya, gamba i vieires
Descongela en la nevera les vieires i la pinya, en una safata amb reixeta. Descongela les gambes submergint-les en aigua freda durant uns minuts, just abans de cuinar-les. Un cop descongelades, escorre-les, pela-les i elimina els caps.
Renta la ruca i les fulles d’enciam, i escorre-les bé. Pela la ceba, talla-la a tires fines i submergeix-les en un got d’aigua freda amb sal.
Escalfa 2 cullerades d’oli d’oliva i salta les gambes 1 minut. Afegeix-hi les vieires i segueix saltant 1 minut i mig més; salpebra-ho.
Barreja en un bol la ruca, la ceba escorreguda, la pinya i afegeix-hi el marisc tebi. Condimenta amb una vinagreta a base de l’oli restant, la mel, el vinagre, sal i pebre. Serveix en bols amb les fulles d’enciam a la base.
Que fàcil que és menjar bé