Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Torrada de pasta de full amb pop guisat amb ceba
Descongela el pop en un recipient amb reixeta a la nevera.
Deixa descongelar les làmines de massa de pasta de full a temperatura ambient durant 5-10 minuts. Posteriorment empolvora amb una mica de farina el marbre de la cuina i estira la massa de pasta de full amb un corró. Quadra la làmina de pasta de full i talla-la en quatre porcions. Punxa la massa i posa-hi a sobre alguna cosa de pes (per exemple, uns cigrons).
Prepara una safata de forn amb paper de forn, posa-hi a sobre la pasta de full i forneja-la a 200ºC durant 15 minuts.
Escalfa una paella amb una mica d’oli, salta el pop fins que agafi color i reserva’l. En la mateixa paella, afegeix-hi una mica més d’oli i, a foc fort, afegeix-hi la ceba directament congelada. Ofega-la fins que quedi tendra i agafi una mica de color. En aquest moment afegeix el pop a la ceba i una mica de pebre vermell dolç, remena-ho tot junt i reserva-ho fora del foc.
Munta en cada pasta de full el pop amb ceba. Si ho vols una mica tebi posa-ho en el forn a 150ºC un parell de minuts. Acaba les pastes de full amb una mica de sal Maldon i una mica de cibulet picat amb les tisores.
Que fàcil que és menjar bé