Broqueta de peixos blaus

Broqueta de peixos blaus

Recepta de broquetes de peix i verdures.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
380 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   1 poma golden grossa
  • •   250 g de carbassó
  • •   1 llimona
  • •   Anet trossejat
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
  • •   Broquetes
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els daus de peix sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Si els daus són massa grossos, talla el peix a daus de 2 cm.

 

Fes el suc de llimona i barreja-hi l'anet trossejat. Pinta el peix amb la barreja de llimona i deixa'l macerar uns minuts.

 

Pela la poma i talla-la a daus de 2 cm i fes el mateix amb el carbassó.

 

Munta la broqueta combinant els daus de peix, la poma i el carbassó. Cou les broquetes a la planxa amb una mica d'oli ben calent uns 2 minuts per cada costat. Quan els donis la volta, salpebra-les i menja-te-les ben calentes.

 

Cuina Broqueta de peixos blaus amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits